Vi har gledet oss over at ranking listen nå har rundet 100 spillere og dette har gitt oss inspirasjon til å fortsette arbeidet med ranking systemet vårt. Nå har vi gjort en rekke forbedringer og lagt til flere nye funksjoner. 


Norgesrank-100-badgeBasert på innspill fra våre brukere, har vi nå gjort flere mindre justeringer og lagt til ny funksjonalitet.

Dato

Når du registrer deg eller oppdaterer din profil, logger vi tidspunktet dette skjer på. Oppdatert tidspunkt for alle profilene som har gjort dette etter at vi implementerte funksjonen kan nå sees i «søke listen«.

Topp 10 Spillere liste

Vi har laget en topp 10 bestes spiller liste. Dette er de topp 10 beste i hele landet.

Topp 10 Byer

Siden vi registrere postnummer, kan vi nå summere opp total XP pr. by og lage en rangering for de beste byene i Norge. Denne listen viser de 10 beste byene og total XP for hver by.

Beste Team

På samme måte som med byer, kan vi summere opp total XP pr Team og kåre det beste teamet. Vi har laget en liten graf som viser de tre teamene og total XP (i blått). Men vi var også interessert i å se hvilke team som har høyeste snitt XP pr. spiller. Total XP henger sammen med antall spillere på et team, så vi syntes det ville være rettferdig og også vise hvilket team som har de beste spillerne, i snitt.
Derfor viser vi også stolper for dette, i grønt. Stolpene for snitt XP pr. team er ganget med 10 slik at forholdet blir lettere synlig sammen med total XP.

Fylkesoversikt

Fylkesoversikten/Fylksesrank fungerer mye på samme måte som Beste Team. Det er en graf som viser alle fylkene med total XP og snitt XP. Snitt XP vil da gi et inntrykk av fylket uavhengig av hvor mange spillere det er fra det fylket. I denne oversikten er også snitt XP ganget med 10 for bedre synlighet.

Kommentarer

Vi har aktivert kommentarer for innloggede brukere. Man logger inn/registrerer seg enkelt gjennom enten Facebook eller Google. Vi ønsker ikke å lage noe arena for hets, krangel og dårlig oppførsel. Vi mener det bør være godt nok at man ikke er anonym. Men slikt vil ikke bli akseptert. Husk at vi først og fremst gjør dette for å ha det gøy!
Misstanke om falske profiler gjøres ikke gjennom kommentarer men med rapporter knappen i hovedrankingen.

Ellers har vi forsøkt å rydde opp endel og gjøre generelle forbedringer. For de som bruker mobil, er det laget et bedre menysystem som også har enkel tilgang til alle sidene nevnt over. For de som bruker større skjermer har forsiden blitt forbedret med oversikts tabeller og grafer.

Vi har også laget et navigasjons felt for enkelt å kunne gå mellom de forskjellige sidene både på store og små skjermer:

Få med deg alle vennene dine inn på rankingen. Vi setter pris på alle delinger og håper listen vil vokse videre. :)

Vi setter også pris på tilbakemeldinger på forbedringer og om ting ikke fungerer som de skal.