Vi får en god del spørsmål om hvordan man fort kan komme opp i level. Her er det raske svaret på dette, og kanskje det viktigste du trenger å vite til å begynne med: Pidgey spam strategien. 

XP bruker du til å gå opp i level. Du må opp i level for å få bedre Pokémon og for å kunne utvikle dem til høyere nivå og øke CP hos dem.

CandyDu får stort sett XP for alt du gjør, men aller mest av å evolve Pokémon. For å evolve en gitt rase Pokémon, trenger du candy for den rasen. Candy får du når du fanger Pokémon og når du transferer en Pokémon til Professoren. Noen Pokémon kan du evolve en gang, andre to. De du kan evolve to ganger blir sterkest.

Til å begynne med er det ikke noe vits å evolve til nivå 2, da bare kaster du bort candy, antakeligvis. Noen Pokémon blir aldri noe «bra» selv om du evolver dem to ganger. F.eks.Pidgey. Du kan evolve denne til Pidgeotto for 12 candy, men for å evolve den til Pidgeot trenger du 50 candy og da får du av like vell en «dårlig» Pokémon. Du får like mye XP om du evolver en Pidgey til Pidgeotto som en Pidgeotto til en Pidgeot. Derfor lønner deg seg, i ihvertfall til å begynne med å bare evolve den første gangen.

Lucky-EggsI tillegg, hvis du bruker Lucky Egg når du evolver så får du dobbelt så mye XP når du gjør det.

Gangen i det er: Samle masse Pidgey, gjøre matten (Se Pidgey Spam Kalklulator under nyttige verktøy i menyen øverst på denne siden) og transfere så mange Pidgey til Professoren at du får masse Pidgey candy, men ikke så mange at du ikke har noen igjen å evolve. Du må ha like mange, kanskje noen flere en det du har Pidgey candy/12 igjen. Husk også at når du har evolvet en haug med Pidgey til Pidgeotto, så kan du også transfere Pidgeotto til Professoren og få mer candy, så du kan evolve flere Pidgey.

Når du er klar til å starte å evolve, så aktiverer du et lucky egg, da har du 30 minutter på deg, også evolver du som bare det. Da vil du samle masse XP og gå raskt opp i level og når du har gått opp i level så kan du fange mye bedre Pokémon en Pidgeot.

Å gjøre dette kalles Pidgy spam. Alltid når du transferer til professoren, så gjør det med de som har minst CP. Da vil du sitte igjen med de som har høyest CP og kanskje til slutt en Pidgeotto du kan evolve til en veldig bra Pidgeot i fremtiden.

Sorter etter # så får du alle i samme rase etter hverandre og de med lavest CP til slutt, og begynner da på slutten når du transferer til Professoren. Samme strategi kan du bruke på andre raser også. Vell egnet til bruk på Caterpie, Weedle, Rattata mf.

Vi kommer med flere strategier og mere detaljer etter hvert, så følg med og lykke til!

< Finne Pokémon | Se hele vår nybegynner guide

DEL
Forrige artikkelPokémon Hotspots
Neste artikkelFinne Pokémon