Vi ønsker å starte og samle inn informasjon og lage en artikkelserie om Pokémon hotspots.

Hva er en Pokémon hotspot? Det viser seg at det er visse steder som det er mer og kanskje sjeldne Pokémon på en andre steder. Disse er typisk der det er mange Pokéstop i nærheten av hverandre og der det er mange mennesker som samles. Det vil være fint å kunne spre kunnskapen om disse stedene blant spillere, da det er både trivelig, sosialt og morsomt å møte så mange likesinnede på et sted. Det er selfølgelig også gøy og kunne meske seg i nesten ubegrenset antall  Pokémon også.

Jeg vil derimot på det sterkeste oppfordre alle til å oppføre seg ordentlig når man er ute å spiller Pokémon. Både mot medspillere og sine omgivelser. Vær hyggelig mot alle du møter, så vil du også få det mer moro selv. Ikke forsøple!! Tenk på de som bor i nærheten og de som må rydde opp etter oss som spiller Pokémon. Ta med deg søpla di og oppfordre alle andre til å gjøre det også. Ikke bråk og lag unødvendig støy! Tenk på de som bor i nærheten og som antakelig er vandt med fred og ro, nå blir de invadert av horder med Pokémon spillere, så vær grei! Ikke tute, ikke ruse motorer, ikke hyle og skrike. Oppføre seg som folk og vis respekt for omgivelsene, så vil vi antakelig alle kunne nyte disse hotspottene som både er til fryd for Pokémon spiller og andre. Husk at det gjerne er en årsak til at det er en hotspot, det kan være monumenter, religiøse symboler, kirker, historiske steder. Ta hensyn og vis respekt for dette! 🙂

Bruk kontakt oss fliken nederst på siden for å sende oss informasjon om hotspots du kjenner til. Send med en beskrivelse og nøyaktig plassering/adresse. Takk for at du bidrar!