Flere av våre lesere har kontaktet oss med spørsmål om vi ikke kunne lage et system for Pokemon GO Ranking. Så har det blitt litt stille fra oss, nettopp fordi vi har tatt utfordringen på strak arm, også jobbet på spreng for å få opp et brukerstyrt og solid system. Vi anser systemet bra nok nå til at vi vil ønske alle velkommen inn på ranking siden vår!

Vi begynte å få inn meldinger om at Pokéforum ikke lenger vedlikeholdt rankingen sin og etterhvert så vi også at de ønsket å legge opp arbeidet med dette. Det var trist da vi har lenket til deres liste og likte opplegget deres godt godt!

Vi gjør dette for moro skyld og syntes det var en interessant utfordring å se om vi kunne få til et system som i utgangspunktet var av og for Pokémon GO spillere.

PokémonGOTips.no har derfor jobbet intenst de siste ukene sammen med noen av våre lesere for å lage et system. Systemet vi har laget er basert på at man registrerer en konto på pokemongotips.no gjennom enten Facebook eller Google. Vi regner med at alle har enten det ene eller det andre, og vi ønsket å gjøre det så enkelt som mulig å bli med.

Registrer din profil og kom med på rankingen:

Når man har logget inn får man opp et enkelt skjema for å opplyse om sin Pokémon GO profil slik at vi kan bruke denne informasjonen til å lage ranking listen(e):


Kallenavn:
Her må du oppgi navnet på spilleren din i Pokémon GO

Level:
Du oppgir Level/nivået ditt i Pokémon GO

Pokemon World Champion TrophyTotal XP:
Oppgi din TOTALE XP som står OVER Level på profilen din i Pokémon GO. I motsetning til noen andre løsninger så syntes vi dette blir mest riktig, med tanke på hva vi kan gjøre i fremtiden.

Team:
Her velger du hvilket team du er med i. Dette kan gi oss oversikt over ranking pr. team, hvilket team som leder osv.

Ditt Pokémon GO Profil bilde:
Du må ta et skjermbilde av profil siden din i Pokémon GO og laste det opp her. Bare ta bildet rett fra telefonen din i stående format og last det opp uten videre manipulasjon, endringer av størrelse e.l. Så ordner vi resten. Infoen du har gitt over må stemme med bildet, hvis ikke blir du fjernet fra listen.

Postnummer:
Vi ønsket å kunne trekke ut individuelle rankinger pr. sted og fylke. For å få dette gjort med best mulig nøyaktighet har vi koblet oss mot det offisielle postnummer registeret og bruker postnummer til å koble din profil mot fylke og by. Hvis du taster inn et postnummer som ikke eksisterer eller utelater dette så vil du ikke komme opp på rankingen.

Når alle feltene er korrekt utfylt vil du automatisk komme opp på ranking listene våre!

Når du stiger i gradene og ønsker å oppdater informasjonen din, logger du bare inn igjen og endrer det som er nytt, så vil rankingen bli oppdater automatisk.

RivalRankingen er basert på tillit og er bruker styrt. Vi liker ikke juks og vi ønsker ikke å lage en arena for hets eller krangel. Dette skal være morsomt! Det finnes en rapporter knapp på hver eneste som er med i rankingen. Ser man opplagte feil eller mener at noen jukser så bruk denne for å rapportere det inn til oss. Da vil vi ta kontakt med vedkommende og gi anledning for å uttale seg, eventuelt korrigere det som er feil.

Vi kan også gå inn og endre informasjon som er opplagt feil. F.eks. om du har tastet inn noe annet en det som står på bildet, så kan vi oppdater det med det riktige. Mest sannsynlig vil vi bare fjerne det som er feil, så da må du selv gå inn og korrigere for å komme opp på rankingen igjen.

Vi forbeholder oss også retten til å fjerne oppføringer med feil informasjon. Er du fjernet fra listen bare gå inn å legg inn riktig informasjon så vil du komme opp igjen, om  vi da ikke tatt deg bort permanent av en eller annen årsak.

Kommer du ikke opp på listen etter å ha sjekket alt flere ganger og trykket på refresh lenken eller ikonet i bunn av listen, så ta gjerne kontakt med oss, så finner vi sikkert ut av det.

Har du registrert deg tidlig i prosessen, kan det hende du ikke er på listen nå, fordi vi har lagt til eller endret informasjon du må ha for å komme med. Bare oppdater profilen din!

Det skal bli spennende å se hvordan dette går. Er det feil eller forbedringer så bare ta  kontakt med oss, så vil vi se på det og hva vi kan gjøre.

Vi ønsker å jobbe videre med systemet å få opp flere lister, oversikter, grafer osv på sikt som kan være interessant å følge med på.

Foreløpig har vi laget to lister. Begge kan filtrere på team, fylke og by:

Norges Ranking med bilder

Enkel ranking liste med søkefunksjon, finn deg selv lett!

Lykke til videre med spillingen og velkommen inn på rankingen!